Sindikat prometa i veza Hrvatske

Pod nazivom  “SINDIKATI BEZ GRANICA” 28. travnja 2014. god. na zajedničkom graničnom prijelazu Obrežje održava se tradicionalni susret Saveza samostalnih sindikata Hrvatske i Saveza slobodnih sindikata Slovenije na kojem će se u 11,00 sati od strane predsjednika obiju središnjica potpisati Zajednička izjava o izborima za Europski parlament. SSSH i ZSSS pozivaju sve građanke i građane obiju republika da se u što većem broju odazovu na izbore za Europski parlament. (s) Zajednička izjava o izborima za Europski parlament (pdf)

Oko 50 000 prosvjednika, među kojima i 50 iz SSSH, odazvalo se pozivu Europske konfederacije sindikata (ETUC) na europske sindikalne demonstracije što ih je organizirala ta krovna europska sindikalna organizacija, sa statusom reprezentativnog socijalnog partnera na razini Europske unije,  4. travnja u Bruxellesu.  Krećući se srcem Europske unije, ulicama  u kojima su smještene institucije Europske unije, poslali su jasnu poruku kako traže socijalnu Europu, Europu kvalitetnih radnih mjesta, kvalitetnih i dostupnih javnih usluga i pravednih plaća. Poručivali su: Više solidarnosti! Ljudi, a ne profit!

Croatian Albanian Czech English French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Macedonian Polish Portuguese Russian Slovenian Spanish Turkish
Cestarski susreti- cestarske sportske igre 2017.godine održat će se u vremenskom periodu od 11.5. do 14.5. 2017.godine u Poreču.
Cestarski sportski susreti 2017
Veselimo se novim druženjima i sportskim uspjesima cestarskih tvrtki koje čine važnu strukturu Sindikata prometa i veza Hrvatske.
Preuzmite pritupnicu klikom na sliku. Ispunjenu pristupnicu dostavite u Ured SPVH
Stop korupciji