Sukladno odluci PVSSSH iz siječnja 2014., SSSH i Sekcija mladih raspisali su nagradni natječaj za izradu prvosvibanjskog plakata.Nagradni fond je ove godine povećan na 2.000 kn, a rok za prijavu radova je 31. ožujka 2014. Idejna rješenja, uz obrazloženje, šalju se na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više informacija i propozicije natječaja možete pronaći na linku: http://www.sssh.hr/hr/vise/sekcija-mladih-68/natjecaj-sssh-i-sekcije-mladih-sssh-za-izradu-prvosvibanjskog-plakata-956

i na Facebook stranici: https://www.facebook.com/SavezSamostalnihSindikataHrvatske?fref=ts

Molimo vas da ovu informaciju proslijedite svim svojim kontaktima, objavite na vašim internetskim stranicama, u vašim glasilima, na oglasnim pločama i na svaki drugi način koji smatrate primjerenim.

Nadamo se velikom odazivu i kreativnim rješenjima i ove godine!

>Uz sindikalni pozdrav,

Dijana Šobota
Izvršna tajnica za međunarodnu suradnju
SAVEZ SAMOSTALNIH SINDIKATA HRVATSKE