Sindikat prometa i veza Hrvatske
Maj

Članovi Sindikata prometa i veza Hrvatske jako su zainteresirani i zadovoljni  karticama Tokić trgovina koje im nude brojne pogodnosti. Za sve one koji žele sudjelovati i koristiti pogodnosti u Tokić trgovinama.

Tvrtka Tokić uvela Tokić kartice vjernosti za sve kupce. Od sada osim pogodnosti kroz naše redovite mjesečne akcije, ukoliko se učlanite u Tokić program vjernosti, pri svakoj kupnji možete ostvarivati popuste do 20% u svim Tokić poslovnicama.

Tokić karticu možete zatražiti  slanjem ispunjene Pristupnice (pdf) koji proslijedite u ured SPIVH-a.

 

Nakon što se učlanite u Tokić program vjernosti, poštom ćete dobiti karticu na Vaše ime, te ćete sve pogodnosti moći dobiti isključivo predočenjem Tokić kartice.
Kartica će biti naslovljena na Vaše ime i prezime, a sadržavati će podatke o Vama kao kupcu, Vašem automobilu, te Vam osigurava popust do 20% prilikom svake kupnje ali i bržu i kvalitetniju uslugu te ostale pogodnosti kod naših partnera.

Pozivamo Vas s da nam i u budućnosti povjerite Vaše povjerenje i uvjerite se da nam je zadovoljstvo i briga za kupca najveća vrijednost. Stoga, požurite u najbližu Tokić poslovnicu, te se pri kupnji kod prodavača dodatno informirajte o Tokić kartici i učlanite u Tokić program vjernosti kako biste odmah mogli koristiti sve pogodnosti Tokić kartice.

 

Croatian Albanian Czech English French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Macedonian Polish Portuguese Russian Slovenian Spanish Turkish
Cestarski susreti- cestarske sportske igre 2017.godine održat će se u vremenskom periodu od 11.5. do 14.5. 2017.godine u Poreču.
Cestarski sportski susreti 2017
Veselimo se novim druženjima i sportskim uspjesima cestarskih tvrtki koje čine važnu strukturu Sindikata prometa i veza Hrvatske.
Preuzmite pritupnicu klikom na sliku. Ispunjenu pristupnicu dostavite u Ured SPVH
Stop korupciji