Sindikat prometa i veza Hrvatske

Radionica/seminar pod nazivom „ Komuniciranje u digitalno doba“  održana je 26.10.2016., u Zagrebu te je bila namijenjena prvenstveno stručnjacima i predstavnicima SSSH i udruženih sindikata koji su zaduženi za online kanale komuniciranja.

 

Cilj ove tematske radionice bio je unaprijediti znanje komuniciranja te bolje i učinkovitije korištenje društvenih mreža u poslovnom aspektu.

Na početku radionice pozdravne riječi uputili su Max Brändle iz zaklade „ Friedrich Ebert Stiftung“ koja je dugogodišnji  poslovni  suradnik SSSH te Mladen Novosel, predsjednik SSSH.

 

Marijana Tomić i Nediljka Buklijaš iz SSSH opisale su kako komuniciramo unutar saveza i udruženih sindikata, a predstavnica ZSSSS, slovenskog saveza slobodnih sindikata Sanja Leban Trojar iznijela je svoje stajalište o komunikaciji između sindikata u Sloveniji te predstavila primjere dobre komunikacijske prakse .

Kako učinkovitije komunicirati i primijeniti znanje o komunikaciji objasnila nam je Ana Keglović Horvat iz agencije „ Lude ribe “.

Radionica je bila praćena stalnim raspravama, mnogobrojnim pitanjima, treninzima o komuniciranju, ali i zabavnim primjerima iz prakse svakodnevnog komuniciranja, posebice preko društvenih  mreža.

 

Croatian Albanian Czech English French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Macedonian Polish Portuguese Russian Slovenian Spanish Turkish
Cestarski susreti- cestarske sportske igre 2017.godine održat će se u vremenskom periodu od 11.5. do 14.5. 2017.godine u Poreču.
Cestarski sportski susreti 2017
Veselimo se novim druženjima i sportskim uspjesima cestarskih tvrtki koje čine važnu strukturu Sindikata prometa i veza Hrvatske.
Preuzmite pritupnicu klikom na sliku. Ispunjenu pristupnicu dostavite u Ured SPVH
Stop korupciji