Sindikat prometa i veza Hrvatske

Tjednik Lider objavio je tekst o ugovorima o radu na  nula radnih sati kojim ugovorom radnici rade prema potrebi poslodavca, odnosno na njegov zahtjev i obvezni su biti na raspolaganju . Predsjednik SSSH Mladen Novosel bio je jedan od sugovornika na tu temu. Između ostalog naglasio je kako je rad temeljno ljudsko pravo gdje radni odnos osigurava siguran prihod i socijalnu sigurnost.

Ugovor o radu na nula radnih sati nudi zapošljavanje na privremenim i povremenim poslovima gdje je radnik, od strane poslodavca plaćen (uz doprinos) samo za dane koje je radio. Takav rad sa sobom nosi i veliki rizik (loše vremenske prilike, izostanak nekog iz grupe radnika za određeni posao ...) što je vrlo destimulativno i nesigurno za radnika.

Croatian Albanian Czech English French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Macedonian Polish Portuguese Russian Slovenian Spanish Turkish
Cestarski susreti- cestarske sportske igre 2017.godine održat će se u vremenskom periodu od 11.5. do 14.5. 2017.godine u Poreču.
Cestarski sportski susreti 2017
Veselimo se novim druženjima i sportskim uspjesima cestarskih tvrtki koje čine važnu strukturu Sindikata prometa i veza Hrvatske.
Preuzmite pritupnicu klikom na sliku. Ispunjenu pristupnicu dostavite u Ured SPVH

Pogledaj video
Stop korupciji