Sindikat prometa i veza Hrvatske
Maj

Zagreb,  07. ožujak 2016. godine: Održan je sastanak u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava između predstavnika svih ministarstava i pojedinih ministara te predsjednika svih sindikata udruženih u Savez samostalnih sindikata Hrvatske.

Predsjednici sindikata  upoznali su se s novim ministrima i njihovim pomoćnicima u pojedinim resorima te iznijeli probleme s kojima se susreću u svom radu.
Predsjednik Sindikata prometa i veza Hrvatske g. Stjepan Lisičak iznio je probleme u sektoru prometa o kojima se prethodno konzultirao s predstavnicima pojedinih poslodavaca i povjerenicima u tvrtkama u kojima djeluje naš sindikat.
 
Predstavnici Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture kao i ostali koji su vezani uz nadzor poslovanja u skladu sa zakonom, spremni su za suradnju u svim segmentima kako si olakšali poslovanje u tvrtkama vezanim uz promet.
Croatian Albanian Czech English French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Macedonian Polish Portuguese Russian Slovenian Spanish Turkish
Cestarski susreti- cestarske sportske igre 2017.godine održat će se u vremenskom periodu od 11.5. do 14.5. 2017.godine u Poreču.
Cestarski sportski susreti 2017
Veselimo se novim druženjima i sportskim uspjesima cestarskih tvrtki koje čine važnu strukturu Sindikata prometa i veza Hrvatske.
Preuzmite pritupnicu klikom na sliku. Ispunjenu pristupnicu dostavite u Ured SPVH
Stop korupciji