Sindikat prometa i veza Hrvatske

Zagreb, 14.12.2015. godine: - Nakon Skupštine sindikata prometa i veza Hrvatske održane dana 23. listopada 2015. godine u Vrbovcu, sindikat je sazvao i održao dvije velike i značajne sjednice: 1. prosinca o.g. održana je sjednica Povjerenstva za ceste od 14 članica GIU Hrvatski cestar. Razmijenjena su iskustva i problematika svake podružnice iz čega su vidljive značajne razlike u pojedinim poduzećima.

09. prosinca 2015. god. Sindikat prometa i veza Hrvatske održao je 1. Konstituirajuću sjedinicu Izvršnog odbora sindikata na koju je bio pozvan i stari saziv I.O. koji je  čestitao novim članovima na izboru, prenijeli su svoja dugogodišnja iskustva u sindikalnom radu  te im zaželjeli uspješan i kreativan rad u I.O.

Izbor novih sindikalnih povjerenika:

1.) PROMET d.o.o. Split – sindikalni povjerenik  ANTE PIPLOVIĆ

2.) CESTE-RIJEKA – Kukuljanovo – sindikalni povjerenik SEBASTIJAN ŠIMEK

3.) ČAZMATRANS PROMET – Koprivnica – sindikalni povjerenik DAVOR MILOŠEVIĆ

4.) LALOG d.o.o. – Sesvete – sindikalni povjerenik ROBERT ŠIMIĆ

 

Croatian Albanian Czech English French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Macedonian Polish Portuguese Russian Slovenian Spanish Turkish
Cestarski susreti- cestarske sportske igre 2017.godine održat će se u vremenskom periodu od 11.5. do 14.5. 2017.godine u Poreču.
Cestarski sportski susreti 2017
Veselimo se novim druženjima i sportskim uspjesima cestarskih tvrtki koje čine važnu strukturu Sindikata prometa i veza Hrvatske.
Preuzmite pritupnicu klikom na sliku. Ispunjenu pristupnicu dostavite u Ured SPVH

Pogledaj video
Stop korupciji