Zagreb, 14.12.2015. godine: - Nakon Skupštine sindikata prometa i veza Hrvatske održane dana 23. listopada 2015. godine u Vrbovcu, sindikat je sazvao i održao dvije velike i značajne sjednice: 1. prosinca o.g. održana je sjednica Povjerenstva za ceste od 14 članica GIU Hrvatski cestar. Razmijenjena su iskustva i problematika svake podružnice iz čega su vidljive značajne razlike u pojedinim poduzećima.

09. prosinca 2015. god. Sindikat prometa i veza Hrvatske održao je 1. Konstituirajuću sjedinicu Izvršnog odbora sindikata na koju je bio pozvan i stari saziv I.O. koji je  čestitao novim članovima na izboru, prenijeli su svoja dugogodišnja iskustva u sindikalnom radu  te im zaželjeli uspješan i kreativan rad u I.O.

Izbor novih sindikalnih povjerenika:

1.) PROMET d.o.o. Split – sindikalni povjerenik  ANTE PIPLOVIĆ

2.) CESTE-RIJEKA – Kukuljanovo – sindikalni povjerenik SEBASTIJAN ŠIMEK