Maj

Zagreb, 20. listopada 2015.: Nakon mandatnog razdoblja od 5 godina (Izborna skupština održana 2010. godine) Sindikat prometa i veza Hrvatske 23. listopada 2015. godine održati će Izbornu skupštinu u Vrbovcu – Hotel Bunčić

na kojoj će se pored predsjednika Sindikata prometa i veza Hrvatske birati tijela sindikata : Izvršni odbor, Nadzorni odbor i Statutarna komisija. Novoizabrani predsjednik i članovi tijela sindikata obavljati će sindikalne obveze u periodu od 5 godina do sljedeće skupštine 2020. godine. (Poziv - program i dnevni red - pdf).

P   O   Z   I   V

NA IZBORNU SKUPŠTINU

SINDIKATA PROMETA I VEZA HRVATSKE

Na temelju članka 31. točka 3., Sindikata prometa i veza Hrvatske, sazivam redovnu Izbornu skupštinu koja će se održati

1. listopada 2015. godine

U HOTELU „BUNČIĆ“ – VRBOVEC, Zagrebačka 4

s početkom u 11:00 sati

Za Skupštinu predlažem sljedeći:

D N E V N I   R E D

1. Otvaranje Skupštine - uvodna riječ predsjednika i izbor Radnog predsjedništva,
  2. Usvajanje Poslovnika o radu Skupštine,
  3. Izbor Izborne komisije, zapisničara i dva ovjerovitelja,
  4. Pozdravne riječi gostiju,
  5. Izvještaj o radu Sindikata prometa i veza Hrvatske za razdoblje 2010. god. do 2015. godine,
  6. Izvještaj Nadzornog odbora za razdoblje od 2010. god.do 2015. godine,
  7. Rasprava o izvještajima,
  8. Usvajanje izvještaja, razriješenje predsjednika Sindikata, Izvršnog odbora, Nadzornog odbora i Statutarne komisije,
  9. Prijedlog izmjena i dopuna Statuta – usvajanje,
  10. Usvajanje lista kandidata za: predsjednika, kandidata za Izvršni odbor, Nadzorni odbor i Statutarnu komisije,
  11. Izvještaj Kandidacijske komisije,
  12. Izbori – glasanje,
  13. Izvještaj Izborne komisije i Verifikacije izbornih tijela,
  14. Prijedlog programa rada Sindikata prometa i veza Hrvatske za razdoblje 2015. godine do redovne Izborne skupštine 2020. godine.

Radi izuzetne važnosti, molimo Vas da se ovom pozivu obavezno odazovete, U slučaju spriječenosti molimo vas da o istom javite u Sindikat prometa i veza Hrvatske.

Sve troškove puta snosi Sindikat prometa i veza Hrvatske.

Za delegate koji ne idu direktno za Vrbovec organiziran je prijevoz autobusom Čazmatransa ispred Sindikata sa polaskom u 9;30 sati.

Sindikalni pozdrav.

Predsjednik