Maj

Zagreb, 10. rujna 2015:

• Sindikat prometa i veza Hrvatske u ovom proteklom ljetnom razdoblju imao je posebne aktivnosti oko prestruktuiranja poduzeća Autotransport d.d. u stečaju – Šibenik u nastojanju da se ubrza preuzimanje poslovanja strateškog partnera Čazmatrans Nova d.o.o. – Čazma kako bi svaki radnik imao saznanje o svom statusu zaposlenika.
  • Poduzeće AP Varaždin preuzela je prijevoznička tvrtka Presečki grupa d.o.o. – Krapina. Preuzimanje tvrtke provedeno je vrlo korektno na obostrano zadovoljstvo obiju strana posebno zaposlenika AP Varaždin.
  • Croatia Bus – Zagreb: Poslovanje tvrtke  preuzela je tvrtka Panorama turs – Zagreb čije rukovodstvo ne dozvoljava sindikalno organiziranje što između ostalog stvara nekorektne odnose među zaposlenicima.