Maj

Nakon nekoliko sastanaka i pregovora oko izrade KOLEKTIVNOG UGOVORA za cestarske tvrtke koje zajednički djeluju preko udruge GIU Hrvatski cestar – Zagreb i Sindikata prometa i veza Hrvatske – Zagreb, 14. travnja 2015. godine potpisan je KOLEKTIVNI UGOVOR na zadovoljstvo jedne i druge pregovaračke strane.

Ovo je veliki uspjeh našeg sindikata jer se Kolektivni ugovor potpisan na 4 (četiri) godine odnosi na svih 14 članica GIU Hrvatski cestar, a to su: Županijske ceste zagrebačke županije d.o.o. – Goričica-Donja Zelina, Ceste-Karlovac d.d. – Karlovac, PZC-Varaždin d.d. – Varaždin, Ceste d.d. – Bjelovar, Ceste-Rijeka d.o.o. – Kukuljanovo, Ceste Šibenik d.o.o. – Šibenik, PZC d.o.o. – Slavonski Brod, Lika ceste d.o.o. – Gospić, Istarske ceste d.o.o. – Pula, Ceste zadarske županije d.o.o. – Zadar, Cesting d.o.o. – Osijek, Ceste Sisak d.o.o. – Sisak, Dubrovnik ceste d.d. – Dubrovnik i Županijske ceste d.o.o. – Split.