Sindikat prometa i veza Hrvatske
Maj

Obzirom da smo zaprimili Vaš prijedlog izmjena i dopuna prijedloga Kolektivnog ugovora koji je u bitnom smislu i sadržajno i suštinski koncipiran tako da smanjuje različita prava, ponajprije u režimu radnog vremena, a onda i u elementima koji značajno smanjuju iznose individualnih plaća i kako je to odmak od varijante od manjih usuglašavanja ukratko Vam skrećemo pozornost na elemente koji su nam u potpunosti neprihvatljivi i na naše dopune prijedlogu Kolektivnog ugovora u svjetlu Vaših prijedloga.

 U privitku se nalazi naše stajalište koje je između ostaloga i usuglašavanje sa koncepcijom članova pregovaračkog odbora sindikata iz redova Nezavisnog cestarskog sindikata.

Obzirom na prethodno izneseno, pristupili smo usuglašavanju sa članstvom, odnosno radnicima.

Molimo Vas da se pisano očitujete o našim prijedlozima obzirom da smatramo a i mandat koji su nam članovi dali nam ne dozvoljava da pregovaramo o rješenjima koje ste nam pismeno dostavili.

S poštovanjem,  

Predsjednik
Stjepan Lisičak

Pismo (original - pdf)

Croatian Albanian Czech English French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Macedonian Polish Portuguese Russian Slovenian Spanish Turkish
Cestarski susreti- cestarske sportske igre 2017.godine održat će se u vremenskom periodu od 11.5. do 14.5. 2017.godine u Poreču.
Cestarski sportski susreti 2017
Veselimo se novim druženjima i sportskim uspjesima cestarskih tvrtki koje čine važnu strukturu Sindikata prometa i veza Hrvatske.
Preuzmite pritupnicu klikom na sliku. Ispunjenu pristupnicu dostavite u Ured SPVH
Stop korupciji