Sindikat prometa i veza Hrvatske
Maj

28. siječnja 2015. god. na sjednici Vijeća Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, Željko Slunjski razriješen je dužnosti Tajnika SSSH. Tajnim glasanjem Boris Feis izabran je na mjesto Izvršnog tajnika za ekonomska i financijska pitanja.

29. siječnja 2015. god. u prostorijama HUP-a (Hrvatska udruga poslodavaca) Zagreb, Radnička cesta 52, SSSH i HUP potpisali su Sporazum o suradnji u sklopu projekata Jačanje socijalnog dijaloga u Republici Hrvatskoj: BATOS, a u svrhu nastavka i unapređenja bipartitnog socijalnog dijaloga.

Sindikalna podružnica Poduzeće za ceste  d.o.o. – Bjelovar, 28. siječnja 2015. god. provela je izbore za sindikalnog povjerenika na kojima je sa 15 glasova, na mandat od 5 godina izabran Damir Husnjak.

Croatian Albanian Czech English French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Macedonian Polish Portuguese Russian Slovenian Spanish Turkish
Cestarski susreti- cestarske sportske igre 2017.godine održat će se u vremenskom periodu od 11.5. do 14.5. 2017.godine u Poreču.
Cestarski sportski susreti 2017
Veselimo se novim druženjima i sportskim uspjesima cestarskih tvrtki koje čine važnu strukturu Sindikata prometa i veza Hrvatske.
Preuzmite pritupnicu klikom na sliku. Ispunjenu pristupnicu dostavite u Ured SPVH
Stop korupciji