Maj

14. studenog 2014. god. u Tuheljskim Toplicama održan je VII KONGRES SSSH  na kojem je dosadašnji predsjednik Mladen Novosel ponovno dobio povjerenje zastupnika za obavljanje dužnosti predsjednika SSSH na mandat od 4 godine.

Zastupnici na VII Kongresu SSSH ispred Sindikata prometa i veza Hrvatske bili su: Stjepan Lisičak – predsjednik SPIVH, Frane Gruica – sindikalni povjerenik podružnice Promet d.o.o. Split, Mirjana Rapo – sindikalna povjerenica podružnice Ceste Karlovac d.d. – Karlovac, Stjepan Bunta – sindikalni povjerenik podružnice PZC d.d. Varaždin, Milat Samir – sindikalni povjerenik podružnice Liburnija d.o.o. – Zadar i Mato Medvar – sindikalni povjerenik podružnice Čazmatrans Nova d.o.o. – Čazma.