Dana 25.11. 2022. godine održana je VIII. Izborna skupština Sindikata prometa i veza Hrvatske u Ivanić-Gradu. Na Izbornoj skupštini sudjelovalo je 27 delegata koji su imali pravo glasovati i pritom izabrati novog predsjednika, članove Izvršnog odbora, članove Nadzornog odbora te članove Statutarne komisije za buduće mandatno razdoblje u trajanju od pet godina.

Nakon izvršenog tajnog glasovanja, delegati su odlučili kako će predsjednik Stjepan Lisičak i dalje ostati na čelu Sindikata prometa i veza Hrvatske.

Novoizabrani članovi Izvršnog odbora su Damir Jakopec- Županijske ceste Zagrebačke županije, Branko Dujić- Ceste Zadarske županije, Marinko Prgomet- Ceste Sisak, Denis Damijanić- Istarske ceste, Vojko Vrdoljak- Zračna luka Zadar, Dragan Borac-Robni terminali Zagreb-Jankomir, Mitrović Marijan- Čazmatrans te Marin Sikirić- Liburnija Zadar .

Novoizabrani članovi Nadzornog odbora su Željko Laklija- Ceste Bjelovar, Mirjana Rapo- Ceste Karlovac te Nikola Tuta- Luka Zadar, a novoizabrani članovi Statutarne komisije su Mato Medvar- Čazmatrans, Milan Pačić- Pulapromet te Dražen Vincek- PZC Varaždin.

Nakon glasovanja, delegati su sa predsjednikom i novim članovima tijela Sindikata prometa i veza Hrvatske raspravljali o programu rada za buduće mandatno razdoblje, sljedećim bitnim koracima za jačanje članstva Sindikata prometa i veza Hrvatske i razvoju novih sindikalnih aktivnosti.