U periodu od 17.9. do 19.9.2019.godine organiziran je seminar te niz treninga i aktivnost vezan uz jačanje vodstva te izgradnje kapaciteta za liderstvo žena u sindikatu. Seminar je održan u Oostendeu, u Belgiji, u organizaciji ETUI-a (European Trade Union Institute). Na seminaru su sudjelovale predstavnice SSSH i udruženih sindikata Ingrid Čavić, Ana Peršun te Mirjana Rapo.

Uz teorijski dio seminara, niz aktivnosti bio je vezan uz vježbanje javnog govora, prezentacije, debate, „mind mapping“ te niza individualnih vježbi.

ETUI je na seminaru okupio 25 sudionica iz Velike Britanije, Hrvatske,Švedske, Španjolske, Grčke, Italije, Francuske, Belgije, Irske, Njemačke, Srbije, Mađarske i Poljske. Stručni predavači su bili Valerica Dumitrescu, Liz Rees, Lothar Tschapka, Alberto Fernandez Medina i Chidi King.

• zene1
  • zene2