Sindikat prometa i veza Hrvatske
Maj

 

Mreža mladih Hrvatske u suradnji s Bazom za radničku inicijativu i demokratizaciju te Sekcijom mladih Saveza samostalnih sindikata Hrvatske organizirala je javnu tribinu vezanu za utjecaj radnog zakonodavstva, posebice posljednjih ekstenzivnih izmjena Zakona o radu iz 2014. na položaj mladih radnika i radnica u Hrvatskoj.

Dok kvantitativni pokazatelji nedvosmisleno ukazuju na eksploziju zapošljavanja na određeno vrijeme u Hrvatskoj, tradicionalno natprosječno koncentriranog među mladim radnicima i radnicama, javnost je dosada bila uskraćena za analizu i prikaz konkretnih primjera kako pojedine odredbe radnog zakonodavstva mijenjaju realnost na terenu.

Govornici/e i teme:

Jakov Kolak, BRID: predstavljanje preliminarnih rezultata projekta „Mladi, PoZOR: glas mladih radnica i radnika u izmjenama radnog zakonodavstva“

Sunčica Brnardić, SSSH: predstavljanje rezultata istraživanja „Rad po mjeri čovjeka“

Maja Pleić, Centar za mirovine studije: predstavljanje relevantnih rezultata projekta „Commonfare“

Moderator: Josip Miličević, Mreža mladih Hrvatske

 

Croatian Albanian Czech English French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Macedonian Polish Portuguese Russian Slovenian Spanish Turkish
Cestarski susreti- cestarske sportske igre 2017.godine održat će se u vremenskom periodu od 11.5. do 14.5. 2017.godine u Poreču.
Cestarski sportski susreti 2017
Veselimo se novim druženjima i sportskim uspjesima cestarskih tvrtki koje čine važnu strukturu Sindikata prometa i veza Hrvatske.
Preuzmite pritupnicu klikom na sliku. Ispunjenu pristupnicu dostavite u Ured SPVH
Stop korupciji