Sindikat prometa i veza Hrvatske

  

U Zagrebu, 23.4.2018. godine , na inicijativu učenika Vinka Cestara, održano predavanje u Školi za cestovni promet pod nazivom „Iz škole na tržište rada“. Glavni predavači na predavanju u Školi za cestovni promet bili su Nediljka Buklijaš, stručna suradnica za edukaciju i mlade SSSH te Mario Švigir, tajnik Sindikata prometa i veza Hrvatske.

Stručne teme o kojima su predavači govorili su radna prava, ugovor o radu, izračun plaće, problematika u prometanim poduzećima, nestabilnosti na tržištu rada, važnost kolektivnih ugovora, pravima za dostojanstven rad, rad na određeno vrijeme i posljedice takvog rada, ulozi prosvjeda te organizaciji radnika za ostavarenje ciljeva sigurnog i poštenog rada.

Učenici završnih razreda Škole za cestovni promet pratili su izlaganja predavača te aktivno sudjelovali u raspravama prilikom prezentiranja stručnih tema.

   

Croatian Albanian Czech English French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Macedonian Polish Portuguese Russian Slovenian Spanish Turkish
Cestarski susreti- cestarske sportske igre 2017.godine održat će se u vremenskom periodu od 11.5. do 14.5. 2017.godine u Poreču.
Cestarski sportski susreti 2017
Veselimo se novim druženjima i sportskim uspjesima cestarskih tvrtki koje čine važnu strukturu Sindikata prometa i veza Hrvatske.
Preuzmite pritupnicu klikom na sliku. Ispunjenu pristupnicu dostavite u Ured SPVH
Stop korupciji