Na Međunarodni dan žena, Savez samostalnih sindikata Hrvatske organizirao je okrugli stol „Prav(d)a za žene“ i tako okupio relevantne predstavnice i predstavnike koji su raspravljali o temama pravde i prava žena, radnim mjestima žena, spriječavanje siromaštva radnica i umirovljenica, napredovanju i karijeri žena, ugovorima na određeno ili nepuno radno vrijeme, smanjivanju razlika u plaćama između muškaraca i žena i mnogim drugim temema.

Panelistkinje koje su sudjelovale u raspravljanju tema bile su Zlatica Štulić, predsjednica Sindikata  trgovine Hrvatske, Božica Žilić, predsjednica Ženske sekcije SSSH, Jasna Petrović, predsjednica Sindikata umirovljenika Hrvatske te Sunčica Brnardić, pravna savjetnica SSSH. Također, u raspravi tema sudjelovali su Mladen Novosel, predsjednik SSSH , Davorko Vidović, savjetnik za radnu politiku i zapošljavanje –HGK te svi zainteresirani gosti koji su doprinijeli značaju okruglog stola na Međunarodni dan žena.

Glavna poruka okruglog stola bila je da se za prava žena, ali i svih građana i radnika treba svakodnevno boriti , prava dodatno jačati i nadograđivati.