Dosadašnji v.d. predsjednik Sekcije mladih SSSH Ivan Juričević (Sindikat pomoraca Hrvatske) novi je predsjednik Sekcije za sljedeće dvogodišnje mandatno razdoblje.

Odlučili su tako delegati jučerašnje Skupštine Sekcije mladih SSSH, koji su izabrali i novu potpredsjednicu - Anu Peršun (Sindikat prometa i veza Hrvatske), te izvršnu tajnicu Nediljku Buklijaš (Savez samostalnih sindikata Hrvatske). Izabrani su i članovi Izvršnog odbora.

U radu Skupštine sudjelovali su mladi sindikalisti iz deset sindikata udruženih u SSSH - Sindikata pomoraca Hrvatske, Sindikata prometa i veza Hrvatske, Sindikata turizma i usluga Hrvatske, Sindikata inženjera i tehničara šumarstva, Sindikata metalaca Hrvatske - Industrijskog sindikata, Sindikata obrazovanja, medija i kulture Hrvatske, Samostalnog sindikata radnika u komunalnim i srodnim djelatnostima Hrvatske, Sindikata EKN-a Hrvatske, Sindikata PPDIV-a Hrvatske i Sindikata graditeljstva Hrvatske.

Svi zainteresirani mlađi članovi udruženih sindikata mogu se uključiti u rad Sekcije mladih te tako postati naši suradnici, aktivisti i pokretači promjena.

• 25590205_10156257323183836_1662639097_o
  • 25624634_10156257323178836_188472854_o