Sindikat prometa i veza Hrvatske

Prema objavljenom istraživanju Europskog sindikalnog instituta (ETUI) “Zašto srednja i istočna Europa trebaju veće plaće”, u Hrvatskoj produktivnost raste, ali realne plaće padaju.

Istraživanje ETUI-a pokazuje kako je u razdoblju  2008.-2015.godine  produktivnost rasla više od realnih plaća (prilagođeno za inflaciju) u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Latviji, Sloveniji i Estoniji, a realne su plaće pale više od produktivnosti u Mađarskoj. Za navedenim negativnim trendovima ne zaostaje ni Hrvatska u kojoj su se u istom razdoblju realne plaće smanjile za 1,2 posto, dok je produktivnost rasla 2,9 posto.

Croatian Albanian Czech English French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Macedonian Polish Portuguese Russian Slovenian Spanish Turkish
Cestarski susreti- cestarske sportske igre 2017.godine održat će se u vremenskom periodu od 11.5. do 14.5. 2017.godine u Poreču.
Cestarski sportski susreti 2017
Veselimo se novim druženjima i sportskim uspjesima cestarskih tvrtki koje čine važnu strukturu Sindikata prometa i veza Hrvatske.
Preuzmite pritupnicu klikom na sliku. Ispunjenu pristupnicu dostavite u Ured SPVH
Stop korupciji