Članovi Sindikata prometa i veza Hrvatske jako su zainteresirani i zadovoljni  karticama Tokić trgovina koje im nude brojne pogodnosti. Za sve one koji žele sudjelovati i koristiti pogodnosti u Tokić trgovinama.

Tvrtka Tokić uvela Tokić kartice vjernosti za sve kupce. Od sada osim pogodnosti kroz naše redovite mjesečne akcije, ukoliko se učlanite u Tokić program vjernosti, pri svakoj kupnji možete ostvarivati popuste do 20% u svim Tokić poslovnicama.

Tokić karticu možete zatražiti  slanjem ispunjene Pristupnice (pdf) koji proslijedite u ured SPIVH-a.

Nakon što se učlanite u Tokić program vjernosti, poštom ćete dobiti karticu na Vaše ime, te ćete sve pogodnosti moći dobiti isključivo predočenjem Tokić kartice.
Kartica će biti naslovljena na Vaše ime i prezime, a sadržavati će podatke o Vama kao kupcu, Vašem automobilu, te Vam osigurava popust do 20% prilikom svake kupnje ali i bržu i kvalitetniju uslugu te ostale pogodnosti kod naših partnera.

Pozivamo Vas s da nam i u budućnosti povjerite Vaše povjerenje i uvjerite se da nam je zadovoljstvo i briga za kupca najveća vrijednost. Stoga, požurite u najbližu Tokić poslovnicu, te se pri kupnji kod prodavača dodatno informirajte o Tokić kartici i učlanite u Tokić program vjernosti kako biste odmah mogli koristiti sve pogodnosti Tokić kartice.