Međunarodni praznika rada ove godine je prosvjedno obilježen u Slavonskom Brodu gdje su se okupili brojni članovi sindikata, ali i svi zainteresirani koji su došli podržati prosvjed.

Savez samostalnih sindikata Hrvatske zajedno je sa svim udruženim sindikatima te sa  Maticom hrvatskih sindikata i Nezavisnim hrvatskim sindikatima poslao jasnu poruku: „Vrijeme je za naš oporavak !“

Sindikat prometa  i veza Hrvatske svake je godine uključen u  sve aktivnosti vezane uz 1.Maj , a mnogobrojni članovi Sindikata prometa i veza Hrvatske sudjelovali su u prosvjedu u Slavonskom Brodu, u Splitu gdje je također održano prosvjedno obilježavanje praznika rada, ali i u drugim dijelovima Hrvatske gdje se je slavio vrlo važan dan za sve radnike.

• IMG_8337
  • brod-formiranje-kolone