Za članove Sindikata prometa i veza Hrvatske

UNIQA PROGRAM DOBROVOLJNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA

Drago nam je što vam možemo predstaviti posebnu ponudu dobrovoljnog zdravstvenog za Vas kao i članove Vaših obitelji!
Ponuda dopunskog osiguranja za Vas od 58,00 kn mjesečno!
Ponuda dodatnog zdravstvenog osiguranja za Vas od 62,50 kn mjesečno!

Što pokriva polica dopunskog zdravstvenog osiguranja?

Pokriće participacija i doplata iz obveznog zdravstvenog osiguranja. Osigurateljna zaštita obuhvaća sudjelovanje osiguranika u troškovima liječenja u obveznom zdravstvenom osiguranju (participacija) i troškovima doplata za lijekove s dopunske liste lijekova (doplata), a koji su nastali temeljem uputnice ili recepta odnosno doznake izdane od strane Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

Razlika između ugovaranja dopunskog osiguranja kod HZZO-a i UNIQA osiguranja d.d.?

• u pokriću usluga - UNIQA ima i pokriće lijekova s liste B
  • u cijeni - UNIQA osiguranje je povoljnije

Što pokriva polica dodatnog zdravstvenog osiguranja?

• pokriće specijalističkih pregleda bilo koje specijalnosti do 1.000,00 kn godišnje prema medicinskoj indikaciji ili preporuci liječnika
  • pokriće dijagnostičkih pretraga bilo koje vrste do 3.000,00 kn godišnje prema medicinskoj indikaciji ili preporuci liječnika
  • UNIQA participacija 50% cijene usluga specijalističkih pregleda i dijagnostičkih pretraga iznad ugovorenih limita
  • korištenje usluga izvan ugovornih mreža UNIQA zdravastvenih ustanova MedUNIQA služba 365 dana 24 sata na dan!

KAKO SE BRZO I JEDNOSTAVNO OSIGURATI KOD UNIQE?

Obavezna uplata prve rate po uputstvima našeg djelatnika.
DODATNA NAPOMENA: Dopunsko osiguranje nema karence dok je kod dodatnog osiguranja karenca 15 dana od uplate 1. rate.

Kako doći do ponude i kome ju dostaviti?

• skinuti obrasce s web stranice ili
  • preuzeti obrasce ponudu kod vašeg sindikatnog povjerenika
  • popunjene ponude i obrasce za obustavu s plaće dostaviti u UNIQA osiguranje d.d. našoj zastupnici.

Kontakt i dodatne informacije?

Za sve dodatne informacije kontaktirajte našu zastupnicu Dušku Kulaš na;

Opcije plaćanja?

• opća uplatnica
  • trajni nalog banke
  • kreditna kartica

Što nakon zaprimanja ponude?

Polica i kartica će vam biti dostavljene na vašu kućnu adresu. Uvijek je važno na ponudi istaknuti i dostavnu adresu, ukoliko se razlikuje od kućne.

Kako se naručivati na preglede preko službe MedUNIQE?

• telefonski: (01) 6324 287

Kako podnijeti prijavu za povrat novca u slučaju plaćanja participacije?

NOVOSTI - veljača 2016.
Osiguranici UNIQA dopunskog osiguranja, temeljem ugovora sklopljenog između UNIQA osiguranja i Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, odsad mogu plaćati participaciju primarnoj zdravstvenoj zaštiti svojom UNIQA karticom dopunskog zdravstvenog osiguranja.
Prilikom korištenja usluge, dovoljno je pokazati važeću policu ili karticu zdravstvenog osiguranja kako bi je liječnik, ljekarnik, ginekolog ili stomatolog zabilježio u informatičkom sustavu. UNIQA će te troškove platiti direktno na račun HZZO-a.
Sve zdravstvene ustanove bit će obaviještene o novom načinu naplate participacije.

S obzirom da se radi o novoj usluzi, moguće je da će pojedinim zdravstvenim ustanovama trebati malo više vremena da krenu s primjenom novog načina naplate participacije. U slučaju bilo kakvih upita korisnici, kao i dosad, mogu nazvati UNIQA kontakt centar na broj 01 6324 200 ili mobitelom na *200.

Adresa za dostavu prijave za povrat novca kod korištenja van ugovornih ustanova i dopunskog osiguranja

UNIQA osiguranje d.d.

DZO - štete
Planinska 13 A, 10 000 Zagreb

Kontaktirajte nas s povjerenjem!

Što je potrebno popuniti za ugovaranje osiguranja?